tag:blogger.com,1999:blog-5774261962885365328.post3213557945709375693..comments2023-06-28T10:02:29.814+02:00Comments on Stenbullar: Skelett och rabarberStenbullarhttp://www.blogger.com/profile/05354583090643910194noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5774261962885365328.post-7071169171682739692010-06-18T19:05:26.201+02:002010-06-18T19:05:26.201+02:00Hej!
Vad kul att du hittat hit!
Ang. rabarberblad...Hej!<br />Vad kul att du hittat hit! <br />Ang. rabarberbladen så struntar jag fullkomligt i hönsnätet, jag vet att man kan armera med det men det funkar fint ändå. Det man kan tänka på inför vinterförvaring är att "fatet" ska vara torrt då kylan kommer så att inte is spränger sönder nere i bladnerverna. Det fat jag använder året om står på farstubron under tak, och vanlig kall snö på det gör inget, de andra ställer jag vintertid under trädgårdsmöblerna och lägger en presenning över.Stenbullarhttps://www.blogger.com/profile/05354583090643910194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5774261962885365328.post-66432658651916108942010-06-18T09:21:19.369+02:002010-06-18T09:21:19.369+02:00Hej Ylva
Viveca här....(gammal Karlavagnen persona...Hej Ylva<br />Viveca här....(gammal Karlavagnen personal)<br />Vilken trevlig blogg du har,<br />Jag har en fråga, har du hönsnät i gjutningen av rabarberbladen?<br />Jag har aldrig provat men jag skulle vilja,<br />hör gärna av digvivecanoreply@blogger.com