En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

söndag 3 april 2011

En jättelik bärfis i arbetsrummet!

Har pysslat en del med ett "beställningsjobb". Det är en avdelning på en förskola som ska färglägga en jättelik insekt, sedan ska den sättas upp i ett fönster. Mitt jobb har varit att förstora bilden från ca 3cm till... ja, du ser ju själv på bilden. Förstorar man fotot ser man ursprungsbilden ligga som en rödbrun fläck framför tre tuschpennor på golvet!

2 kommentarer:

  1. Så kul att bli anlitad på beställningsjobb! Är det svårt att veta vad man ska ta betalt? Hur hittade de dig? Jag har 100 projekt som jag gladeligen skulle anlita dig till, du är så duktig!

    SvaraRadera
  2. Fniss... just det här jobbet blev jag anlitad till under mer enkla former, men andra tillfällen är det är jättesvårt att ta "rätt" betalt. Många gånger är själva förarbetet man gör nog så krävande och folk som inte själva "håller på" brukar säga: Du behöver inte göra något märkvärdigt, men det funkar ju inte så, man vill ju göra ett bra jobb oavsett om det är ett gratulationskort eller en väggmålning. Själv brukar jag försöka undvika uppdrag som känns som att de ligger utanför mitt kunskapsområde och bäst är när man får relativt fria händer,(och bra betalt he,he...) då brukar resultatet bli bäst. Tack förresten för komplimangen!

    SvaraRadera