En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

tisdag 25 juni 2013

Dagbok för sommarens upplevelser

Köpte barnen var sitt häfte med vita sidor. (Lagerhaus 29 kr.) Tänkte att dom skulle få rita och skriva vad som händer under sommarlovet. Kan bli kul att titta i sedan. Finns det sidor kvar till hösten får dom fortsätta om vi ska bort någonstans, man behöver som bekant inte åka långt med barn för att det ska bli ett äventyr.

2 kommentarer:

 1. Jag vill bara säga att jag tycker så väldigt mycket om din blogg och att jag blir så glad av den. Såg dina fina dockor nere i källarn på café Station för länge sen och efter det började jag läsa bloggen din! Sluta aldrig skapa, du inspirerar mig!
  Glad sommar önskar Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blir! Det finns nog ingen större risk att jag slutar skapa, så där kan jag lugna dig. Jag ska försöka hålla ett hyfsat tempo på bloggandet under sommaren, men du vet hur det kan bli, ibland när man är ledig är det som att man har minst tid över. Förstår inte hur det går till. Fram till slutet av Juli finns förresten mina dockor på Umedalens bibliotek, öppettiderna är begränsade eftersom det är sommar och så, men det ligger ju vid Umedalens skulpturpark så titta gärna in om du gör en utflykt dit i sommar!

   Radera