En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

måndag 26 juli 2010

Det spirar av betong i trädgården

Har precis blivit färdig med två "trädgårdsspiror" i betong och armeringsjärn, kul att gjuta på en pinne. Tänkte också göra någon med ett litet rabarberblad upptill bara jag får tag på mer armeringsstål, behöver hjälp med själva kapningen för en fyrameters-spira blir nog inte så bra. Kanske kan de användas till blomstöd annars får de funka som trädgårdsdekoration. Såg precis att ståltråden runt den runda kulan redan börjat rosta av dagens regn, huj vad fort det går, men rost är vackert, utom på bilen...

3 kommentarer:

 1. Å vilka fina! Vart hittar du alla formar undrar jag?? Klart, du ser väl möjligheter i det mesta. En annan missar nog det!:)
  Det kanske får bli en betonggjutardag här framöver?! ;)

  SvaraRadera
 2. Den runda formen hittade jag i Huvudstaden och "granen" som L. kallar den andra, är en form till sandkakor. Ja, vi måste gjuta en dag, lite kravlöst och experimentfullt. Samla på dig lite pryttlar, jag har betong som ändå bör förbrukas för vårt garage är för fuktigt för att övervintra säcken i.

  SvaraRadera
 3. Perfekt!! Ska kolla efter pryttlar..
  Du gav mig inspiration tidigare, att göra ett fat på prov..Rätt nöjd är jag trots lite bubblor kanske..men det hör väl till charmen? Får skicka bild sen!:)

  SvaraRadera