En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

måndag 25 mars 2013

Nya pussel-halsband

Senast målade pussel-halsbanden blev så här. Det kommer att bli fler framöver och jag ska även försöka få tummen ur och beställa hem lite mer kedjor. Tyvärr känns det som "att göra listan" är väldigt lång just nu, så vissa saker, typ kedjorna har av-prioriterats gång på gång, men i morgon kan det kanske bli, med betoning på kanske, för egentligen borde jag sy en mumiedräkt till nioåringen innan Torsdag. Dygnet har helt enkelt inte tillräckligt många timmar för min lista.

2 kommentarer:

  1. säljer du dockor och smycken?

    SvaraRadera
  2. Japp, det gör jag. Jag borde vara bättre på att lägga ut saker i "butiken", men det går jättebra att kontakta mig om man undrar över grejer jag gör och känner att man vill veta mer om priser och så. Mejladressen finner du via min profilbild. Generellt för dockorna kan jag ju nämna att jag inte gör några "dubletter", är en docka såld, så är den det, tanken är att de ska vara unika. Varje docka har en vit trälåda som den hänger i.
    Halsbanden (miniatyrböckerna och pusselbitarna) tillverkas fortlöpande i mån av tid, bloggar oftast om dem när nya finns tillgängliga, så då är det störst chans att inget blivit sålt ännu.

    SvaraRadera