En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

tisdag 15 mars 2011

Fint för telefonjacket!

För dig som vill liva upp ditt telefonjack lite kommer här ett väldigt enkelt dekorativt pyssel. Ja nu är väl de fasta telefonerna på utdöende men ändå. Vårat, som syns på bilden ser man lite mer eftersom det sitter ovanför köksbänken. Jag har helt enkelt tagit en bit presentpapper med en rund mönsterbit och klippt ut noga. I mitten klipper man ett runt hål för kontakten och sen limmar man fast med tapetklister eller limstift. Klart!

Så här ser det ut med kontakten i.

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara idéer! Jag har spanat in din blogg för några månader sedan och den har verkligen bland mina kolla-varje-dag-favoriter!

    Jag är föräldraledig med en fem månader gammal bebis och en treåring som älskar allt vad pyssel heter (läser pandurokatalogen som kvällslektyr...=) Du inspirerar oss! Är dock dålig att lämna kommentarer men ska bättra mig!

    Hälsningar Liza

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blir! Det är jätteroligt när någon vågar ge sig på att kommentera, jag har ju annars ingen aning om vilka det är som hittar hit. Förövrigt låter det lovande med treåringens pysselintresse, sånt ska uppmuntras!

    SvaraRadera