En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

lördag 5 februari 2011

Nya piller

Här är brevet jag fick tidigare i veckan som bekräftade att proverna jag tagit verkligen var mykoplasma. Precis som det står skrivet i brevet så funkade behandlingen bra, men inte så länge. Så nu har jag fått en starkare dos med två piller om dan som typ gör att man blir dubbelt så illamående av medicinen, yippie! Det resulterade i att den lilla middan jag lyckats peta i mig kom i repris men förhoppningsvis orkar jag äta mer idag för knepet ligger i att liksom gömma medicinen i tillräckligt stor mängd mat så kroppen inte märker den. Dialog i morse när jag släpat mig uppför trappen, Y: jag rör mig som en 120 åring. Mannen: ja, men du rör ju på dig, det är ju ett framsteg. Och det är väl så man får se på saken, efter två dygn sängliggandes kan man numera se mig i upprätt läge.

4 kommentarer:

 1. Vad är det för coolt läkemedelsföretag som använder sig av "2care4"? Det brukar ju mest användas av tonåringar, eller tuffa biltyper (2 fast 4U, 2 hot 4U) osv

  SvaraRadera
 2. Själv tror jag att det bara är dom coolaste patienterna som får tillgång till den här sortens "drugs". förmodligen såg läkaren hur häftig och ungdomlig jag var!

  SvaraRadera
 3. Lol :-D, lr hur ;-) skulle va 3vlit va (ler)
  Typ

  SvaraRadera
 4. Okej, inte riktigt så ungdomlig kanske...kommer i alla falla aldrig att skriva ler inom parantes i ett inlägg, jag lovar!

  SvaraRadera