En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

måndag 31 maj 2010

Dags att gå ut och smutsa ner sig lite...

Så var middagen avklarad, det blev lite senare än vanligt för ingen ville gå in och starta kastrullerna eftersom vädret var så härligt. Nu ska jag i alla fall ta fram betongsäcken och gjuta en bricka till, det känns lite jobbigt innan man kommit igång, men jag behöver fler att lägga på lager så det är bara att hugga i. Mannen gruvar lite för att gå ut och måla huset men barnen de bara längtar tills jag är klar med inlägget på bloggen för då ska det spelas dataspel, så det är bäst jag skyndar mig. Lägger in en bild på mina grejer från gårdagens marknad. (Du vet väl om att du kan klicka på bilderna för att förstora dem.)

4 kommentarer:

 1. Lite nya saker ser jag!:) Är jätte impad över brickan. Är den trixig att göra?? Eller så kanske jag får beställa en!;)

  SvaraRadera
 2. Brickan är väl trixig på så sätt att man inte får låta betongen rinna iväg hur som helst, du har ju testat att göra rabarberblad men brickan är ju lite "halkigare". Du kan komma på brickgjutarkurs i sommar, just nu är kursledaren inne på sitt andra försök så hon är dock inte riktigt fullärd än...

  SvaraRadera
 3. Jag var på marknaden nere i "källarn" igår och blev så fullständigt tagen av det du skapat. Älskar dockorna och målningarna på bokbladen. Hur kan du få till så fina ansikten på dockorna? De ser ju nästan levande ut på nåt sätt. Kan du inte ha en dockkurs? Jag har visserligen tummen mitt i handen men skulle tycka det vore skoj som tusan att se hur du bär dig åt...
  Härlig blogg, pyssla på :)
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Kul att du gillade det du såg. Du får väl göra någon slags påtryckning på Bilda som höll i det hela så kanske dom vill låta mig hålla en sån kurs.

  SvaraRadera