En kreativ blogg med pyssel och vardagsdramatikcounter

söndag 30 maj 2010

Designmarknad på Hamnmagasinet

Målar, prismärker och packar prylar inför morgondagen (eller det är visst idag ser jag nu på klockan). Det är alltid kul att stå på marknader och sälja men det krävs en del förberedelser innan och allt tar alltid mycket längre tid än man tror. Nu ska jag bara svänga ihop lite matsäck att ta med. Ska väl passa på att marknadsföra bloggen lite när jag är där, om någon kan tänkas vara intresserad. Än en gång: välkommen till Hamnmagasinet i Umeå på designmarknad i morgon 11-15 om du är någorlunda i närheten (med norrländska mått kan vi väl säga att det betyder en radie på ca: 5-6 mil eller så). Nej nu måste jag fortsätta med mina sysslor, på återseende...

2 kommentarer:

 1. Hej Ylva!

  Hittade din blogg av en slump..får berätta sen. ;)
  Va roligt att läsa lite om allt du pysslar med. Såg att det var mässa på Hamnmagasinet..men jobbade tyvärr. :( Annars hade jag gärna kommit i kollat in dina alster!

  Nu är det grönt å fint..När är ni hemma så jag kan hälsa på??:)
  Kram Erika

  SvaraRadera
 2. Hej, va kul att just du hittat hit! Ang. påhälsning så är det ju verkligen dax, men helgerna är rätt så fullbokade med barndop, L. som fyller år och påhälsning hos vänner som köpt hus he,he... Kanske kan du någon veckokväll?, då vet jag att jag kan i alla fall. Ring så "bokar" vi nå´t och så bakar jag nå´t.
  Kram Ylva.

  SvaraRadera